Награђена најљепша писма Дједа Мразу

Е. Г. С.
Награђена најљепша писма Дједа Мразу

Бањалука - У традиционалној акцији Пошта Српске "Пишем писмо Дједу Мразу" пристигло је 6.000 писама, а побједницима су јуче уручене вриједне награде.

Најљепше писмо на подручју бањалучке радне јединице поштанског система написала је ђак лакташке ОШ "Младен Стојановић", Милица Мирјанић која је освојила бицикл за награду.

- Писмо сам написала у облику пјесме јер волим да пишем поезију. Посебно сам се потрудила како бих освојила бицикл за себе и брата - рекла је Милица.

Најљепше писмо на подручју добојске регије је написала Тања Алексић, ђак теслићке ОШ "Петар Петровић Његош", док је у Фочи Дједу Мразу је пристигло 558 писама, а најбоље од њих је написао Стефан Остојић из ОШ "Свети Сава".

- Деда Мразе, ја слушам маму и тату и не псујем. Кад ми дају марку ја купим чипс и вратим пола марке - написао је, између осталог, Стефан, који је награђен бициклом.

Награде су уручене у свих девет радних јединица предузећа "Поште Српске", а малишани који су освојили друго и треће мјесто добили су тротинете и МП3 плејере.

ОШ "Свети Сава" из Добоја је добила ЛЦД телевизор јер су њени ђаци послали највише писама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана