Начелник oпштине Прњавор извријеђао премијера Српске

В. К.
Начелник oпштине Прњавор извријеђао премијера Српске

Прњавор - Одборници СНСД-а и других странака у петак су напустили сједницу Скупштине општине Прњавор, јер је, тврде, начелник општине Синиша Гатарић на најгрубљи начин извријеђао премијера Српске Жељку Цвијановић.

Из прњаворског одбора СНСД-а је саопштено да је Гатарић, без повода, за говорницом и пред камерама Цвијановићеву извријеђао "као премијера, жену, мајку, тако да су и представници ОЕБС-а остали шокирани".

- Оваквим бахатим и простачким понашањем Гатарић нас је завадио са свим нормалним људима и довео у изолацију, тако да општину сада заобилазе угледни људи - казали су у СНСД-у, уз оцјену да Цвијановићева и Влада РС, због пројеката који се спроводе на подручју Прњавора, заслужују похвале, а не увреде.

- Срамоту због оваквог простаклука и недоличног понашања начелника Гатарића доказују и они који су гледали у под када је Гатарић изговарао ријечи, а због личног интереса морају да ћуте - наведено је у саопштењу СНСД-а.

Гатарић је рекао да "не види да је било чиме увриједио премијерку".

- Нека они елаборирају у чему је суштина моје увреде - рекао је Гатарић, уз оцјену да они неће да раде и да су и раније били одсутни са скупштина и тражили повод да би направили инцидент.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана