На улазу у Гацко посјетиоце „дочекује“ Матеј Мучибабић: Шампиону посветили билборд

Милош Васиљевић
Foto: Милош Васиљевић

ГАЦКО – Да билборди у малим општинама, супротно увријеженом мишљењу, ипак нису резервисани само за политичаре и политичке поруке показује и примјер из Гацка, гдје од вечерас на улазу у град све посјетиоце „ дочекује и испраћа“ тамошња највећа спортска звијезда - Матеј Мучибабић.

Члан Кик бокс клуба “Тигар” из Гацка спада у ред најперспективнијих спортиста Српске, а своју класу потврдио је и недавно када је у Истанбулу постао европски јуниорски шампион у кик- боксу у дисциплини К1 до 75 килограма и то под заставом Србије.

Према ријечима тренера Веселина Ђуричића клуб је до сада изњедрио много шампиона, а ово је  најмање што су могли урадити за њега. Како каже за “Глас Српске” Мучибабић је најбољи представник ове мале општине, јер не зна пораз, а већ постаје и узор младим нараштајима због спортске дисциплине, али и здравог начина живота.

- За све врхунске резултате које је Матеј Мучибабић постигао у овој сезони, а освојио је све што се могло освојити, без пораза је на свим такмичењима, ми из клуба у договору  са његовим родитељима ријешили смо да му се бар мало одужимо постављањем билборда у нашем граду - рекао је Ђуричић и додао да су сви у клубу презадовољни са новом звијездом.

Матеј Мучибабић као и обично скроман, за ''Глас Српске” истиче да је пријатно изненађен.

- Нисам знао да се такво нешто спрема, ово је велико изненађење за мене. Хвала свима који су се потрудили да ураде билборд на уласку у град. Гацко је мој град и ово ми много значи. На мени је да тренирам као и до сада и да у рингу покажем све што знам. Убијеђен сам да је само небо граница - рекао је Мучибабић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана