На сајму у Љубљани представљена туристичка понуда Требиња

Срна
На сајму у Љубљани представљена туристичка понуда Требиња

ТРЕБИЊЕ - Туристичка организација града Требиње представила је понуду овог подручја на Међународном сајму туризма “Алпе Адрија” у Љубљани, а акценат је стављен на активан одмор, рекао је Срни директор ове градске организације Марко Радић.

Радић је навео да у Требињу нема много туриста из Словеније, будући да је у прошлој години забиљежено око 700 ноћења, па је ово била прилика да их упознају са туристичком понудом Требиња.

“Словенци доста посјећују Дубровник, Међугорје и долазе до Мостара, па је ово била прилика да их упознамо и са понудом Требиња да бисмо утицали на њихове будуће доласке у Херцеговину. Интересовало их је да ли имамо ауто-кампове, ријеке, шта нудимо од адреналинског садржаја, бициклистичке и хикинг стазе и слично”, прецизирао је Радић.

Он је напоменуо да су на сајму у Љубљани, највећем у Словенији, учествовали други пут, а представили су се на штанду Туристичке организације Републике Српске.

Радић је рекао да је на овом сајму, према подацима које су добили, учествовало око 500 излагача, а посјетило га је око 20.000 људи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана