На продају парцела са два објекта у Пословној зони Рамићи

М. В.
На продају парцела са два објекта у Пословној зони Рамићи

Бањалука - Градска управа понудиће на продају грађевинске парцеле са објектима у Пословној зони Рамићи, а јавна лицитација ће бити одржана 24. априла.

-  Купцима ће бити понуђена грађевинска парцела површине 4.749 метара квадратних на којој се налазе ресторан и комерцијална служба - саопштили су из Одјељења за локални економски развој и стратешко планирање.

Додали су да у јавној продаји могу учествовати домаћи и страни привредници који обављају дјелатности предвиђене Регулационим планом "Пословне зоне Рамићи".

- Комисија ће, прије одржавања поновљене лицитације, прегледати доспјеле пријаве и констатовати ко испуњава услове за учешће - навели су у саопштењу.

Додали су да понуђачи треба да доставе пријаву до 20. априла, а детаљније информације могу добити у Одјељењу и позивом на број: 051/220-280.

Пословну зону у Рамићима чине уређено грађевинско земљиште спремно за инвеститоре, изграђени објекти, развијена пратећа инфраструктура потребна за развој предузетништва са нагласком на производну дјелатност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана