На корзу прошетале и најљепше бијељинске маме

М. С.
Foto: M.С.

БИЈЕЉИНА - Бијељински трг данас је био мали да прими сву дјецу и родитеље који су дошли да погледају програм припремљен за најмлађе, добију слаткише и сликају се поред јелке. Весеље су употпуниле и маскоте из представе "Патролне шапе" и водитељ Васа Даса, а на корзу су прошетале и најљепше бијељинске маме.

Наиме, малишани из 25 вртића и дјечијих клубова са подручја Бијељине  су симболичним кићењем градске јелке, заједно са градоначелником Љубишом Петровићем, отворили овогодишњи "Зимски корзо" и оживили некада најпознатије шеталиште.

Ту ће се до 14. јануара смјењивати богат умјетнички програм и бројни концерти од којих се издваја наступ "Кербера" за најлуђу ноћ, "Београдског синдиката" 9. јануара и "Амадеус бенда" 13. јануара.

- Наша дјеца и ови лијепи осмијеси су нешто најчистије што Бијељина има. Ми одрасли, у сусрету са свим изазовима који су пред нама, размишљамо о другим стварима, али ово је најљепша слика коју шаљемо из Бијељине. Свима на "Зимском корзоу" желим што више осмијеха, доброг расположења, лијепог дружења на концертима и представама - рекао је Петровић.

Организатори Градска управа, Туристичка организација Бијељине и Омладинска организација "Визија младих" обезбиједили су и постављање Зимског села, бројних кућица са угоститељским и другим садржајима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана