Мркоњић Град: Почели инфраструктурни радови вриједности 1.137.000 КМ

Срна
Мркоњић Град: Почели инфраструктурни радови вриједности 1.137.000 КМ

МРКОЊИЋ ГРАД - На подручју општине Мркоњић Град почело је насипање и асфалтирање локалних путева, те реконструкција и асфалтирање градских улица у вриједности од 1.137.000 КМ, рекла је Срни начелник ове општине Дивна Аничић.

Она је нагласила да ће се након завршетка ових радова добити шест километара новог асфалта у седам мјесних заједница и око три километра модернизованих и реконструисаних градских улица.

Аничићева је објаснила да се ове активности спроводе у складу са планираним Програмом капиталних инвестиција који је усвојен на сједници Скупштине.

"Сматрамо да је неопходно одржати јавне инвестиције како би се бар мало ублажио пад економије који је извјестан због тренутних разних забрана и ограничења усљед тешке епидемиолошке ситуације", истакла је Аничићева.

Аничићева је претходних дана потисала са директором фирме "Мркоњић путеви" Тривуном Милановићем уговоре о реализацији ових пројеката.

Милановић је нагласио да му је драго што се ради и у овом тешком времену, те да ће се потрудити да испуне своје обавезе у складу са уговором.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана