Mozzart љекарима у Зворнику уручио пакете са воћем

Г.С.
Mozzart љекарима у Зворнику уручио пакете са воћем

Поред финансијске помоћи коју континуирано пружа здравственом систему у цијелом региону, компанија Mozzart кроз своје акције даје подршку и самим љекарима. Хуманитарни конвој наставио је да обилази болнице широм земље, а послије Приједора и Добоја, пакети свјежег воћа и природних сокова стигли су до доктора и медицинског особља у Зворнику.

          Приређивач игара на срећу је, претходно, овим болницама донирао по 10.000 КМ,  а кроз друштвено-одговорне активности на разне начине се труди и да побољша услове рада херојима земље, који даноноћно воде борбу против корона вируса.

  • Хвала компанији Mozzart на витаминским пакетима за љекаре, веома је битно да они осјете да имају подршку заједнице у овом тешком тренутку, јер се мјесецима без престанка мукотрпно боре за животе људи. Само уједињени можемо да се изборимо за очување здравственог система земље у јеку пандемије – поручили су из болнице у Зворнику.

Од првих забиљежених случајева заражених у марту мјесецу, компанија Mozzart је одредила пакет помоћи за борбу против короне. Акценат у свом друштвено-одговорном пословању ставила је на помоћ здравственим установама, као и самим докторима, а хуманитарна акција биће настављена широм земље наредних дана.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана