Mozzart донирао опрему ФК Борац из Осиње

ГС
Mozzart донирао опрему ФК Борац из Осиње
Foto: Mozzart | Mozzart донирао опрему ФК Борац из Осиње

ДЕРВЕНТА Фудбалски клуб Борац из Осиње традицију овог спорта у околини Дервенте гаји од 1975. године. Раније су играли Трећу регионалну лигу, а били су и освајачи Купа добојске регије. Тренутно се такмиче у Четвртој лиги РС, а желе да се врате у виши ранг.

Жеља би могла да им се оствари у новим дресовима које им је, као знак подршке, донирала компанија Mozzart.

-Веома смо задовољни овом донацијом, заиста је одличан квалитет опреме, ово су најбољи дресови које смо до сада добили. Момци су одушевљени, а цијели клуб исказује поштовање и захвалност према компанији Mozzart - каже предсједник ФК Борац из Осиње код Дервенте Славен Ћорић.

Клуб је од оснивања играо у нижим сеоским лигама све до деведесетих, а поново је оформљен 2007. године.

Сада броје око 30 чланова сениорске екипе која је, по завршетку сезоне, била на седмом мјесту Четврте лиге РС Добој- Брод.

Жеља им је да наредне сезоне напредују на табели и уђу у вишу, Трећу регионалну лигу. За сада немају омладински погон, али би вољели да у будућности оформе и Школу фудбала.

Помоћ раду клуба понајвише пружа локална заједница, те привредници који су поријеклом из овог краја. Екипи која подржава ФК Борац из Осиње придружила се и компанија Mozzart на чему су им фудбалери овог тима изузетно захвални. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана