Модрича: Пријем за најуспјешније ученике поводом Видовдана

Срна
Модрича: Пријем за најуспјешније ученике поводом Видовдана

Модрича - Начелник општине Модрича Младен Крекић организовао је данас пријем поводом Видовдана - Дана општине за ученике и наставнике основних школа "Сутјеска" и "Свети Сава" и Средњошколског центра "Јован Цвијић".

Крекић је уручио књиге и новчане награде за 21 вуковца - ученика основних школа, пет ученика Средњошколског центра носилаца дипломе "Вук Стефановић Карцић", као и за осам ученика који су остварили запажене резултате на републичким и државним такмичењима у знању и спортским дисциплинама.

Признање за изузетан успјех у учењу током школовања добили су Нура Тусић, ученица генерације четворогодишњег образовања у Средњошколском центру "Јован Цвијић", Стана Тешић - ученица генерације трогодишњих школа у овом центру, те ученице генерације у основоним школама "Сутјекса" и "Свети Сава" Драгана Лукић и Александра Јеремић.

Професор у Средњошколском центру Ранко Девић рекао је да ова генерација има капацитет да у наставку школовања оствари вриједне резултате.

Директор Основне школе "Свети Сава" Златко Лазић захвалио је начелнику и руководству општине Модрича за разумијевање према образовању у овој општини.

Драгана Лукић рекла је у име награђених ученика да награде ласкају, али их и обавезују да у наставку школовања буду успјешни, па и бољи, да би се захвалили родитељима, наставницима и професорима, али и локалној заједници на подршци и помоћи у досадашњем школовању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана