Модрича: Мото-Скуп окупио више од 500 бајкера

Срна
Модрича: Мото-Скуп окупио више од 500 бајкера

Модрича - Дефилеом градским улицама више од 500 бајкера и рок концертом локалних група, у Модричи су завршени "Тринаести сусрети бајкера - Модрича 2015".

Предсједник Мото клуба "Балканика" Санел Грабовица, који је организатор сусрета, рекао је Срни да су на моторијади учествовали бајкери из Републике Српске, Федерације БиХ, Србије, Хрватске, Холандије, Њемачке, Црне Горе, Италије, Словеније, Швајцарске и Аустрије.

"Током два дана дружења у кампу формираном у кругу бившег предузећа жРемонттрансж на улазу у град одржана су такмичења у брзој и спорој вожњи, вожњи мотоцикала на задњем точку, цртању круга на асфалту - такозваним паљењем гума и извођењу егзибиција на двоточкашима", рекао је синоћ Грабовица.

Он је истакао да је сусрете посјетило неколико стотина Модричана и посјетилаца из сусједних општина у Републици Српској и Федерацији БиХ.

Грабовица је рекао да су бајкери размијенили и искуства у организовању мото клубова, безбједности мотоциклиста у саобраћају и промоцији овог хобија чији је саставни дио и љубав према рок музици.

"Бајкери и рокери нису жестоки момци", рекао је Грабовица и подсјетио да бајкери организују бројне хуманитарне и еколошке акције, учествују у акцијама спашавања људи у природним и другим непогодама.

Мото-клуб "Балканика" Модрича основан је прије 15 година и има 24 активна члана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана