Модрича: Душан Ивковић побједник општинског такмичења у риболову

Срна
Модрича: Душан Ивковић побједник општинског такмичења у риболову

Модрича - Душан Ивковић из Модриче, са уловљених 3.120 грама ситне рибе укупни је побјендик 19. Општинског спортско-риболовног такмичења "Лов рибе удицом на пловак", које је у оквиру обиљежавања Видовдана - Дана општине Модрича данас одржано између два моста на ријеци Босни.

На такмичењу је учествовало 14 такмичара од којих девет у категорији сениори и пет у категорији кадети у мушкој конкурнецији.


Друго и треће мјесто у категорији сениора, из које је и апсолутни побједник такмичења, припало је Марку Вукмировићу и Мирку Стојчевић.

Прво мјесто у категорији кадета освојио је Јово Крајишник са уловом од 740 грама. Друго мјесто припало је Зорану Удовичићу, а трећепласирани је Ђорђе Брадашевић из Милошевца код Модриче.

Побједник такмичења, 21-годишњи Ивковић рекао је да је, упркос малом броју такмичара, конкуренција била јака.

"Киша која је падала током цијелог такмичења отежала је лов због чега су и резултати слабији у односу на прошлу годину", рекао је Ивковић који је на прошлогодишњем такмичењу освојио треће мјесто у категорији јуниора.

Предсједник такмичарске комисије Милорад Тодоровић истакао је да је због лошег времена био знатно мањи број такмичара у односу на претходних 18 такмичења.

Покровитељ такмичења, које је организовало Спортско риболовно друштво "Оптима", као и претходних година била је општина Модрича.

Пехар за апсолутног побједника и дипломе уручени су код ловачке куће у Ботајици гдје је припремљен рибарски ручак за такмичаре, организаторе манифестације и госте.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана