Мобилна клиника у осталим херцеговачким општинама од 1. до 3. новембра

Срна
Foto: ГС

ТРЕБИЊЕ- Мобилна клиника, предвођена доктором Виктором Белинским, љекаром из пратње предсједника Русије Владимира Путина и љекаром Министарства за ванредне ситуације Руске Федерације, ординираће од 1. до 3. новембра у Билећи, Гацку, Берковићима, Љубињу и Невесињу, најављено је данас из Болнице Требиње.

У тој клиници могу да се обаве општи физикални прегледи, а доступан је ЕКГ и ултразвук. За преглед није потребна упутница породичног љекара, него само лична карта и специјалистички налази уколико особа већ има потврђену дијагнозу.

Послије Требиња, у којем су прегледи већ обављени, у Мобилној клиници ће у понедјељак, 1. новембра бесплатно моћи да се прегледају становници Берковића од 8.00 до 11.00 часова и становници Љубиња од 12.00 до 15.00.

 У Мобилној клиници, у организацији Руске хуманитарне мисије на Балкану, висококвалитетне медицинске прегледе моћи ће у уторак, 2. новембра да обаве и становници Гацка од 8.00 до 11.00 часова и Билеће од 12.00 до 15.00 часова.

Мобилна клиника, у виду специјално опремљеног амбулантног возила, биће у сриједу, 3. новембра у Невесињу од 9.00 до 14.00 часова.

Са руским доктором Белинским, специјалистом анестезиологије и реаниматологије, раде и специјалисти и специјализанти, као и пратеће особље Болнице Требиње.

Мобилну клинику покренула је Руска хуманитарна мисија на Балкану, као невладина хуманитарна организација у сарадњи са Болницом Требиње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана