Млади се припремају за предизборну кампању

А. Ј.
Млади се припремају за предизборну кампању

Јахорина - Актив младих Социјалистичке партије (СП) организовао је на Јахорини едукацију и обуку младих социјалиста, којој је присуствовало око 60 најактивнијих омладинаца, кандидата и носилаца значајних активности на предстојећим локалним изборима.

Ријеч је о обуци из области изборних кампања, успјешне комуникације и јавног наступа.

Предсједник Актива младих СП-а Андреа Дорић каже да је тренинг био значајна прилика за едукацију, што је један од предуслова за успјех социјалиста на предстојећим локалним изборима, али и за успјешну изборну кампању ове године.

- Оваквих обука ће бити све више, због великог броја нових младих чланова који приступају нашој партији и имају велику жељу за знањем о политици и политичким вјештинама - истакла је Дорићева.

Предсједник СП-а Петар Ђокић подржао је активности Актива и истакао да млади треба потпуно равноправно и слободно да учествују у свим друштвеним активностима, па тако и у политици.

- Циљ нам је да млади људи постану друштвено активнији и препознају могућности и шансе друштвеног активизма. СП је први формирао Актив младих, а потом су нас слиједиле и друге политичке партије - рекао је Ђокић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана