Млади доприносе развоју општине Милићи

Срна
Млади доприносе развоју општине Милићи

Милићи - Омладински савјет Милићи прославио је данас 14 година постојања и успјешног рада, уз оцјену да су успјели да дају значајан допринос развоју ове локалне заједнице.

Предсједник Омладинског савјета Стефан Милић новинарима је изјавио да је поносан због тога што су млади окупљени у Савјету у протеклих 14 година успјели да афирмишу општину Милићи, да се наметну као организација која окупља младе људе и дају допринос развоју ове локалне заједнице.


"Посебно смо захвални компанији жБокситж, као носиоцу развоја општине Милићи и регије и предсједнику Рајку Дукићу, који има осјећај за младе људе и њихове потребе и увијек нам излази у сусрет да реализујемо наше идеје", рекао је Милић.

У оквиру данашње свечаности учесници су посјетили Музеј рударства и "Рајков торањ", присуствовали округлом столу "Улога младих у друштву", а потом пријему у просторијама Омладинског савјета, гдје су најзаслужнијим појединцима додијељена признања.

Уз представнике локалне власти, привреде и институција, свечаности су присуствовали и шеф кабинета предсједника Рпублике Српске Данијел Драгичевић, народни посланик Марко Видаковић, те бројни представници омладинских организација из регије, Српске и Србије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана