Млади Билећани успјешно завршили школу риболова

Срна
Млади Билећани успјешно завршили школу риболова

БИЛЕЋА - Деведесеторо дјеце - полазника школе риболова у Билећи данас је добило дипломе након што су успјешно завршили обуку у организацији локалног Спортско-риболовног друштва.

Директор Спортско-риболовног друштва Билећа Миодраг Асановић изразио је задовољство због школе риболова, истакавши да је један од циљева друштва да што више младих људи укључе у рад и науче спортском риболову.

-То су будући риболовци европских вода и свјетских вода. Идемо стопама напретка, рад и организација је на високом нивоу - рекао је Асановић новинарима.

Полазници су прошли обуку из основа риболова који су им протеклих дана на Билећком језеру презентовали професионални риболовци, а идеја за школом риболова потекла је од Управе Спортско-риболовног друштва Билећа.

Једна од полазница школе риболова, седмогодишња Јована Асановић каже да је научила много, те да ће наставити да се бави риболовом.

Чланови Спортско-риболовног друштва Билећа посебну захвалност упутили су Спортско-риболовном савезу Српске. Малој школи риболова и данашњој додјели диплома присуствовали су и предсједник Управног одбора Спортско-риболовног савеза Републике Српске Гордан Мишељић и начелник општине Билећа Веселин Вујовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана