Младен Унијат приступио Уједињеној Српској

Срна
Foto: Срна

ПРИЈЕДОР- Приједорски привредник и независни кандидат на претходним изборима за градоначелника Приједора Младен Унијат приступио је данас Уједињеној Српској (УС), саопштено је из ове странке.

Предсједник Градског одбора УС Приједор Ненад Мејакић рекао је да је то странка озбиљних људи у којој су врата отворена свим добронамјерним људима чији је циљ бољи Приједор и боља Република Српска.

"Управо један од таквих људи је и Младен Унијат, прије свега, човјек којем је стало до овог града. УС сваког дана расте, долазе нам нови људи који су спремни да се заједно боримо и заједно градимо Приједор за нашу дјецу", изјавио је Мејакић. Унијат је, како се наводи у саопштењу, рекао да је дуго посматрао политичку ситуацију у Приједору и анализирао стање. "Једино УС има озбиљност и снагу да изнесе промјене које су Приједору неопходне.

Приједор је велики град у коме појединац не може сам да промјени много, па сам због тога одлучио да се озбиљније бавим друштвеним радом и политиком. Од Приједора ћемо направити град за понос", истакао је Унијат. Унијат је био члан ДНС-а, власник је предузећа "Унијат-М", води Ловачко удружење "Мраковица", а на пријевременим изборима за градоначелника Приједора 12. децембра прошле године као независни кандидат освојио је 446 гласова или 1,72 одсто.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана