Младен Милановић изградио кућу породици Младеновић-Зељковић

Срна
Foto: Срна

МРКОЊИЋ ГРАД - Четворочланој породици Младеновић-Зељковић из села Доња Густовара код Мркоњић Града изграђена је кућа за коју је средства у износу од 70.000 КМ обезбиједио власник компаније "МГ Минд" Младен Милановић .

Ванбрачни супружници Нада Младеновић и Илија Зељковић са двоје дјеце живјели су у трошној дворишној кући Надине мајке Ковиљке.

Младеновићева је захвалила донатору, Општини и Центру за социјални рад, који им помажу кроз разне програме.

"Живјели смо у лошим условима, у просторији пуној влаге. Сад смо презадовољни јер смо добили нову кућу. Немам ријечи којима бих могла описати своју срећу", рекла је Младеновићева новинарима.

Директор Центра за социјални рад Драган Плејић рекао је да је изградња куће за породицу Младеновић-Зељковић од великог значаја јер су годинама живјела у веома лошим условима.

Он је захвалио донатору Младену Милановићу који је овај пројекат у цјелости подржао, као и многе друге у претходном периоду.

Начелник општине Мркоњић Град Драган Вођевић, који је данас посјетио ову породицу, рекао је да је Општина у сарадњи са Центром за социјални рад препознала потребу да овој породици буде обезбијеђен кров над главом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана