Митровић поклонио чизме и кабанице Савјету мјесне заједнице Попови

Срна
Митровић поклонио чизме и кабанице Савјету мјесне заједнице Попови

БИЈЕЉИНА - Потпредсједник Скупштине града Бијељина Миленко Митровић данас је из личних средстава поклонио гумене чизме, кабанице и рукавице Савјету мјесне заједнице Попови.

-Овај поплавни талас Дрине мимоишао је Семберију и Попове, али је показао да средства, као што су гумене чизме, кабанице и рукавице, морају у сваком тренутку бити на располагању грађанима који обилазе обалу Дрине и своја имања - рекао је Митровић новинарима.

Предсједник Мјесне заједнице Попови Дејан Вуковић захвалио је за поклон и нагласио важност самоорганизовања грађана и постојања система заштите и самозаштите како би се предуприједиле веће штете, попут оних које су задесиле ово село у поплавама 2010. и 2014. године.

-Хвала потпредсједнику Скупштине града за донацију која је изузетно значајна. Ова опрема ће бити у просторијама Мјесне заједнице Попови и на располагању становницима - навео је Вуковић.

Он је истакао да је Савјет мјесне заједнице Попови спреман да даље ради на организацији система како би се и становништво ангажовало на терену и заштитило животе и имовину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана