Министар Душко Милуновић и риболовци испробали срећу на Дренови

Срна
Министар Душко Милуновић и риболовци испробали срећу на Дренови

Прњавор - На осмом Риболовном купу Савеза ратних војних инвалида (РВИ) Републике Српске, који је јуче одржан на језеру Дренова у Прњавору, учествовало је десет екипа који су уз дружење и разговор провели угодан дан у природи.

Дружењу ратних војних инвалида придужио се и министар рада и борачко-инвалидске заштите РС Душко Милуновић, који је у такмичењу учествовао са екипом “Клен” из Козарске Дубице.

- Ово је била прилика за лијепо дружење ратних војних инвалида свих категорија - кратко је рекао Милуновић.

Иако је на Риболовном купу пласман такмичара био најмање важан, прво мјесто припало је домаћину такмичења, односно екипи риболоваца из Прњавора.

Члан побједничке екипе Петар Јанковић истакао је да већ пола деценије учествује на овом такмичењу, нагласивши да је на Дренови имао одличан улов од 2.430 грама. Предсједник Савеза РВИ РС Драган Врховац рекао је да ово такмичење има традиционални карактер те да је раније одржавано у Рогатици, Градишци и Фочи.

- На овогодишњем Риболовном купу учествовало је девет екипа ратних војних инвалида из свих крајева Српске, као и тим Савеза РВИ Војводине – рекао је Врховац. 

Горан Мионић из Савеза РВИ Војводине рекао је да већ шест година долазе у Републику Српску како би учествовали на овом такмичењу, истакавши да их домаћини и чланови РВИ увијек срдачно дочекају. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана