Миловановић: Референдум ће бити одржан, коалиција има нови концепт развоја Семберије

Г.С.
Миловановић: Референдум ће бити одржан, коалиција има нови концепт развоја Семберије

БИЈЕЉИНА - Шеф штаба коалиције за спровођење опозива градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић изјавио је данас да Коалиција има нови концепт развоја Семберије који је отвара за инвестиције и улагања из Републике Српске и окружења, истичући да ће референдум о опозиву бити одржан и да ће се закон поштовати.

"Доста је пропаганде, празних ријечи, нерада и незавршених пројеката због којих Бијељина пати. Идемо заједно, сложно, са конкретним плановима у интересу грађана", рекао је Миловановић, наводећи да је Бијељина слободан град.

Миловановић је у писаној изјави за медије оцијенио да је "градоначелник Бијељине успаничен скорим губитком фотеље и плате од 6.500 КМ", коју, како је навео, није оправдао ниједног дана својим радом.

"Из материјалних побуда спреман је да поново закочи Семберију у развоју, дијели и злоупотребљава грађане зарад личних интереса, са јасним намјерама развлачења поступка и куповине времена. Чега се Љубиша Петровић плаши? Народне воље! Петровић неће зауставити демократски процес", навео је Миловановић.
Скупштина града Бијељина је на сједници 8. фебруара донијела одлуку о покретању поступка о опозиву градоначелника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана