Милићи: Убједљива предност Момира Лазаревића

Срна
Милићи: Убједљива предност Момира Лазаревића

Милићи - Кандидат СНСД-а Момир Лазаревић освојио је 2.765 гласова на данашњим пријевременим изборима за начелника општине Милићи, док је кандидат СДС-а Милош Радић освојио 1.470 гласова, показују први подаци Изборног штаба СНСД-а.

Шеф Изборног штаба СНСД-а Миле Лаловић изјавио је Срни да је, према информацијама овог изборног штаба, на данашње изборе изашло 4.447 бирача, односно 53,1 одсто укупно регистрованих бирача у општини Милићи.


Коментаришући незваничне резултате данашњег гласања, потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић рекао је Срни да је побједа кандидата ове странке очекивана.

"Сматрам да је резултат требало да буде убједљивији, али задовољни смо. Мислим да разлика у гласовима довољно говори о односу снага. Ми смо овај резултат знали, само смо чекали да се то и озваничи", навео је Вишковић.

У Општинској изборној комисији у Милићима рекли су да ће прве прелиминарне резултате гласања имати око 22.00 часа.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Милићи Момир Лазаревић је предсједник Општинског одбора ове странке и извршни директор у милићкој Компанији "Боксит".

Кандидат СДС-а Милош Радић је дипломирани правник и предсједник Општинског одбора ове странке.

Вољом већине грађана Милића 28. јуна опозван је начелник Живојин Јурошевић. Претходно је, на мајском засједању Скупштине општине Милићи, одборничка већина покренула иницијативу за опозив Јурошевића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана