Миличевић: Организациона подршка Петровићу о чијем се опозиву одлучује 19. марта

Г.С.
Миличевић: Организациона подршка Петровићу о чијем се опозиву одлучује 19. марта

БИЈЕЉИНА - Вршилац дужности предсједника СДС-а Милан Миличевић изјавио је данас у Бијељини да ова странка пружа максималну организациону подршку градоначелнику Љубиши Петровићу о чијем ће се опозиву одлучивати на референдуму 19. марта.

Миличевић тврди да је Петровић водио град протекле двије године путем каквим треба да иде цијела Република Српска, са, како је истакао, концептом борбе против криминала и корупције и транспарентног трошења заједничких новаца.

На питање Срне да ли је та оцјена у складу са праксом градоначелника да запосли 200 људи у Градској управи Бијељине без конкурса, Миличевић је одговор препустио Петровићу, а овај је умјесто одговора вријеђао новинара.

Миличевић је коментарисао и ревизију финансијског пословања и рачуна СДС-а од стране Централне изборне комисије БиХ за 2020. годину и навео да је пронађено и дато им на изјашњење 17.000 КМ које су стизале као донације појединаца у износима од 540 до око 1.000 КМ.

Говорећи о једином одборнику СДС у Бањалуци Александру Петковићу који је напустио странку, Миличевић је сугерисао да је у оваквим случајевима увијек у питању лични интерес.

Он је одбацио Петковићеве оптужбе да је кандидат ПДП-а за предсједника Српске Јелена Тривић изгубила изборе због СДС-а, неких људи из ове странке и средина из којих долазе.

У Бијељини је данас одржана сједница Предсједништва СДС-а у проширеном саставу, са начелницима и градоначелницима из СДС-а, а једна од порука је да нису задовољни критеријумима за расподјелу средстава од индиректних пореза.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана