Миленко Савановић опет на челу Општинског одбора СП-а у Мркоњић Граду

В. П.
Миленко Савановић опет на челу Општинског одбора СП-а у Мркоњић Граду

Мркоњић Град - Досадашњи предсједник Општинског одбора Социјалистичке партије (СП) у Мркоњић Граду Миленко Савановић поново је избран на ту функцију.

То је одлучено у петак увече на изборној конференцији социјалиста те општине, на којој је осим предсједника изабран и 31 члан овог одбора.

- Нови Општински одбор готово 70 одсто чине млади пуни енергије, снаге и знања и који с правом треба да раде, да себи граде политику, оквир за живот и амбијент гдје ће бити више радних мјеста и јаче економије - казао је Савановић.

Додао да одлуке донесене на овој изборној конференцији представљају припрему за седми конгрес социјалиста, који је заказан за 19. новембар.

Казао је да није баш задовољан резултатима које је ова партија у Мркоњић Граду имала у претходном периоду, али да вјерује да ће поново вратити на снагу.

- Нисам задовољан изборним резултатима 2014. године, али смо знатно побољшали резултат 2016. године и то је знак да Социјалистичка партија улази у народ и добија повјерење људи - истакао је Савановић.

Увјерен је да ће социјалисти поново доћи на снагу коју је та партија имала 1997. године.

- Тада смо добили максималну подршку народа. Надам се да ће тако бити и у будућности да бисмо заједно градили, колико је то могуће у овим неуређеним условима у којима се налазимо у БиХ, и ојачали економију, те побољшали стандард живота - нагласио је Савановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана