Мићић: Бања Дворови треба да буде носилац развоја регије

ГС
Мићић: Бања Дворови треба да буде носилац развоја регије

БИЈЕЉИНА - Бања Дворови треба да буде носилац развоја Семберије и цијеле регије, поручио је кандидат СДС Семберија и још девет политичких партија за градоначелника Бијељине Мићо Мићић на предизборном скупу у Дворовима.

 “Недавно смо се са српским чланом Предсједништва БиХ и предсједником Владе Републике Српске договорили да заједно помогнемо Бањи, да се заврше хотел и затворени базен, што ће бити корак ка томе да Бања Дворови заживи у пуном капацитету”, рекао је Мићић.

Он је истакао да су Дворови село добрих домаћина, а да Бања има огроман потенцијал који треба боље користити за отварање радних мјеста и повезивање са семберским пољопривредницима, како би био омогућен сигурнији пласман домаћих пољопривредних производа.

“Ова мјесна заједница је практично предграђе Бијељине и у инфраструктуру у Дворовима је током претходних 10 година уложено преко 2,5 милиона КМ”, додао је Мићић.

На скупу СДС Семберија у Дворовима одборнички кандидат Сњежана Кашиковић је говорила о потреби и плановима странке за унапређење положаја дјеце, јер је професионално везана за дјецу као психолог у вртићу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана