Меморијални турнир у одбојци од 3. до 5. септембра

SRNA
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

ПАЛЕ - Меморијални турнир у женској одбојци, посвећен преминулој бившој одбојкашици Веселинки Слијепчевић Обрадовић, биће одржан на Палама од 3. до 5. септембра.

Турнир ће бити одржан у Спортско-пословном центру "Пеки" на Палама, а организује га локални Одбојкашки клуб "Јахорина" у оквиру "Госпојинских свечаности" и Дана и крсне славе општине Пале.

Тренер Женског одбојкашког клуба (ЖОК) "Јахорина" Данило Тадић рекао је за Срну да су се турниру одазвале одбојкашице београдске "Црвене звезда", екипа "Бимал-Јединства" из Брчког и екипа "Лука-Бар" из Бара.

"Позивамо све љубитеље одбојке и спорта, као и све пријатеље наше прерано преминуле Веселинке Весе, да се одазову овом одбојкашком турниру", рекао је Тадић. Меморијални турнир "Веселинка Слијепчевић Обрадовић" одржава се трећу годину заредом у организацији ЖОК "Јахорина" и уз подршку општине Пале, а у оквиру традицоналних "Госпојинских свечаности".

Веселинка Слијепчевић Обрадовић рођена је 20. марта 1990. године у Сарајеву, а одрасла и живјела на Палама, гдје је завршила основну и средњу школу.

Дипломирала је право на Правном факултету на Палама Универзитета у Источном Сарајеву. Дуго година се бавила одбојком и била члан ЖОК "Јахорина". Изненада је преминула 5. маја 2018. године.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана