Манифестација настављена наступом позоришта “Маслачак” из Бијељине

Срна
Манифестација настављена наступом позоришта “Маслачак” из Бијељине

БРАТУНАЦ - Представом за дјецу “Чаробни орман” у извођењу Позоришта “Маслачак” из Бијељине, вечерас је настављен програм петих “Дана позоришта” у Братунцу који су почели 21. марта.

Представа је привукла велики број малишана из овог мјеста, држала њихову пажњу и измамила аплаузе.

Позоришна представа “Опет плаче, алж сад од среће”, коју је требало синоћ да изведу глумци Љубовијског драмског позоришта, одгођена је због дана жалости у Републици Српској.

Из братуначког Дома културе саопштено је да ће ова представа бити одиграна у понедјељак, 28. марта, у 19.00 часова и да купљене улазнице важе за нови термин.

“Дани позоришта” у Братунцу почели су монодрамом “Дучићеви есеји о срећи и љубави” коју је извео београдски глумац Александар Дунић.

Сутра ће Позориште младих “Милица Топаловић” из Братунца извести представу “Арт”.

Манифестација је требала бити завршена у недјељу, 27. марта, представом “Ноћ богова” у извођењу познатих београдских глумаца Војина Ћетковића, Небојше Илића и Дејана Луткића, али ће због одгађања јучерашње представе завршетак бити дан касније.

Организатори манифестације су Дом културе и Позориште младих “Милица Топаловић” из Братунца уз спонзорство општине и четири фирме из сребреничке и братуначке општине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана