Љубомир Ерић носилац листе кандидата ДЕМОС-а за одборнике у Сокоцу

Срна
Љубомир Ерић носилац листе кандидата ДЕМОС-а за одборнике у Сокоцу

СОКОЛАЦ - Предсједник Општинског одбора ДЕМОС-а Соколац Љубомир Ерић носилац је листе кандидата за одборнике на предстојећим локалним изборима, која је вечерас и званично представљена јавности.

Ерић је рекао Срни да вјерује да ће се бирачи у овој локалној заједници опредијелити за младе и образоване људе на којима је будућност, не само општине Соколац, него и Републике Српске.

“Бити на челу овакве листе представља ми част и задовољство и сигуран сам да ћемо допринијети напретку наше општине и комплетног становништва, без обзира на страначку припадност”, истакао је Ерић.

Он је навео да листа са 24 кандидата за одборнике у Скупштини општине Соколац из ове партије представља спој младости и искуства, те да су кандидати са јасно израженом визијом и вољом, да се дође до напретка у овој локалној заједници, гарант успјеха ДЕМОС-а на новембарским изборима.

Ерић је нагласио да Општински одбор ДЕМОС-а Соколац није предложио кандидата за начелника општине, али да ће се о томе разговарати у складу са ставом врха странке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана