Љубиша Петровић, кандидат СДС-а за градоначелника Бијељине: Радићу у интересу свих грађана Семберије

Срна
Љубиша Петровић, кандидат СДС-а за градоначелника Бијељине: Радићу у интересу свих грађана Семберије

БИЈЕЉИНА - Кандидат СДС-а за градоначелника Бијељине Љубиша Петровић поручио је данас да је спреман да ради за интересе свих грађана Бијељине и Семберије.

- Спустићу се до проблема који сваки појединац нашег града има. Човјек сам од конструкције, нисам од деструкције, слободоуман сам, нисам поткупљен, нисам уцијењен, слободно размишљам - рекао је Петровић на данашњој промоцији испред просторија СДС-а у Бијељини.

Предсједник СДС-а Мирко Шаровић рекао је да је Петровић, најбоље, најнапредније и најпоштеније што Бијељина и Семберија има.

- Изабрали смо кандидата који са правом може да репрезентује наше странке, као и све грађане једног од најважнијих и најнапреднијих градова у Српској - поручио је Шаровић.

Он је рекао да Петровић није издао СДС, него је остао досљедан.

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић истакао је да ова партија и коалиција снажно стоје иза Петровића.

Он је изразио убјеђење у његову побједу на предстојећим локалним изборима у Бијељини јер је, према његовим ријечима, глас за њега глас против свих аномалија у друштву.

Предсједник Градског одбора СДС-а Бијељина Томица Стојановић рекао је да је ова странка заједно са коалиционим партнером ПДП-ом изабрала најбољег могућег кандидата за градоначелника Бијељине.

Промоцији је присуствовао и предсједник Градског одбора ПДП-а Бијељина Славиша Марковић који је честитао Петровићу на кандидатури и обећао му безрезервну подршку ове странке.

Промоцији су присуствовали замјеник предсједника СДС-а Радо Савић, чланови Предсједништва ове странке Младен Босић и Миладин Станић, као и народни посланик СДС-а у Скупштини Српске Зоран Видић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана