Љевнаић: Бројне притужбе због лоше очишћених путева и паркинга, апел "Романијапутевима"

Срна
Љевнаић: Бројне притужбе због лоше очишћених путева и паркинга, апел "Романијапутевима"

ЈАХОРИНА - Директор Олимпијског центра "Јахорина" Дејан Љевнаић изјавио је да су протеклих дана добили велики број притужби посјетилаца планине због лоше очишћених паркинга и саобраћајница, али да Центар није крив због тога и апеловао на предузеће "Романијапутеви" да појачају механизацију и боље чисте.

"Јуче смо имали благи колапс у саобраћају на планини због лоше очишћених саобраћајница и главног пута према планини. Чак смо имали преко 50 жалби које смо добили на дирекцију, јер сви скијаши гледају нас. За то је криво надлежно предузеће за одржавање магистралних и регионалних путева жРоманијапутевиж Соколац", рекао је Љеваић на конференцији за новинаре на Јахорини.

Према његовим ријечима, иако су направили сарадњу са "Романијапутевима", људи Олимпијског центра морају да дежурају и иду уз једног запосленог "Романијапутева" и говори како треба да се очисти.

Љевнаић подсјећа да је Влада Републике Српске у Јахорину уложила преко 75 милиона КМ у посљедње три године, те да не желе да им гости са планине одлазе незадовољни и да сав труд буде "бачен у воду" због лоше очишћених путева и паркинга.

"Ми смо покушали да директору жРоманијапутеваж сигнализирамо, али не добијамо никакав одговор. Апелујем на предузеће да појачају механизацију и боље чисте", рекао је Љевнаић.

Он је додао да је Јахорина "огледало" Републике Српске и није у реду да скијаши буду незадовољни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана