Лепа Брена гостује у Дрвару

Г.С.
Лепа Брена гостује у Дрвару

Дива балканске сцене Лепа Брена гостује након скоро 4 деценије у Дрвару - ова вијест је обрадовала регион и сваког Дрварчанина гдје год да данас живи!

Концерт у Спортском центру у Дрвару организује се на иницијативу начелнице општине коју су, у жељи да Дрвар у години јубилеја буде у центру пажње, подржали пријатељи из Београда и Бања Луке.

Идеја је од првог момента позитивно прихваћена, а повод је стогодишњица постојања организација у Дрвару. Након што су Дрварчани из Београда прихватили да осигурају гостовање те осигурали подршку организатора "Травел фор фун" Бањалука, пријатељи окупљени у Удружењу "Мој Дрвар" из Бања Луке преузели су на себе да обезбиједе техничке услове за одржавање концерта.

"Очекујемо велики број гостију из региона, смештајни капацитети су већ попуњени и надам се да ћемо бити добри домаћини", поручили су из организационог тима. Улаз на концерт је бесплатан и очекујемо долазак најмање 5000 људи. "Дугујем велику захвалност свим људима, партнерима и спонзорима који су подржали идеју и који дају свој допринос реализацији овог великог догадјаја", истакла је начелница.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана