Леотарови такмичари остварили запажене резултате у ђиу ђици

Срна
Леотарови такмичари остварили запажене резултате у ђиу ђици

Требиње - Такмичари у борилачкој вјештини ђиу ђица "Леотар" из Требиња освојили су 11 медаља - пет златних, четири сребрне и двије бронзане на осмом Међународном, а првом Еуро купу "Будва опен".

На такмичењу које је одржано протеклог викенда у Будви учествовало је 28 клубова из 14 земаља.


Златне медаље освојили су Аљоша Дабовић у конкуренцији нада до 50 килограма, Сара Новчић у конкуренцији нада до 52 килограма, Павле Милошевић у конкуренцији кадета до 55 килограма, Марија Гордић у конкуренцији кадеткиње до 57 килограма и Василије Гудељ у конкуренцији кадети преко 81 килограм.

Сребрне медаље освојили су Павле Дабовић у кокуренцији нада до 37 килограма, Христина Радан у конкуренцији нада до 44 килограма, Марко Шупић у конкуренцији нада до 55 килограма и Милован Милић у конкуренцији кадета до 73 килограма.

Бронзаним одличјима окитили су се Дамјан Шупић у конкуренцији старих пионира до 38 килограма и Милош Гађжа у конкуренцији кадета преко 81 килограм.

Такмичар "Леотара" Аљоша Дабовић проглашен је за најбољег такмичара на овом такмичењу, а клуб је у укупном пласману заузео четврту позицију.

"Ово је још једна потврда доброг и марљивог рада и труда у овом клубу и лијепа најава пред одлазак на наредно такмичење које нас очекује средином овог мјесеца у Њемачкој", рекао је тренер Лазар Вучковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана