Лазић: Петровић да поднесе оставку због најављеног састанка са Џаферовићем

Срна
Лазић: Петровић да поднесе оставку због најављеног састанка са Џаферовићем

БИЈЕЉИНА - Предсједник Градског одбора СНСД-а Бијељина Владимир Лазић очекује да градоначелник Љубиша Петровић данас поднесе оставку након срамног најављеног састанка са Шефиком Џаферовићем.

-Очекујем да градоначелник данас одмах поднесе оставку због притиска јавности, која је огорчена због доласка Шефика Џаферовића у Бијељину. Наши суграђани данас се сасвим оправдано питају у ком својству долази Џаферовић у њихов град и кога представља. Овај срамни потез Љубише Петровића и његовог лидера Мирка Шаровића очигледан је примјер да се СДС отворено прикључио антисрпској коалицији - истакао је Лазић.

Он је нагласио да је Бијељина згрожена због данашњег доласка Џаферовића који је, како тврди Ласзић, „имао значајну улогу у страдању Срба на Возући и Озрену 1994. и 1995. године јер је као ратни начелник Центра служби безбједности  Зеница био упознат о злочинима одреда 'Ел муџахид'„.

- Повјерљиви ратни документи у потпуности су разоткрили његову мрачну ратну прошлост и отклонили и најмању сумњу да актуелни бошњачки члан Предсједништва није био упознат са војном ситуацијом и злочинима муџахедина на том подручју - истакао је Лазић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана