Лакше до зимске опремe на сајму у Бањалуци

Милијана Латиновић
Лакше до зимске опремe на сајму у Бањалуци

Бањалука - Љубитељи скијања који желе да размијене или да за мало новца купе очувану ски-опрему моћи ће то да учине наредног викенда у Бањалуци.

Ски клуб Старчевица организује дводневни Сајам и размјену коришћене скијашке опреме, на којем ће посјетиоцима бити понуђене половне и квалитетне скије, штапови и скијашка одјећа. С обзиром на то да је набавка ски-опреме за многе недостижна, овај сајам је одлична прилика за скијаше, али и оне који то желе да постану, да набаве опрему и спремни дочекају прве пахуље и зимске чаролије.

Предсједник овог клуба Даворин Скочић каже да ће сајам врата отворити 2. децембра, те да ће заинтересовани у ресторану „Соризо“ у воденом парку „Аквана“, имати прилику да од девет до 19 часова продају и купе коришћену скијашку опрему.

- Заинтересовани се могу јавити до 30. новембра на број телефона 065/220-693, како би договорили детаље у вези са преузимањем опреме. План је да већ у петак уочи отварања сајма запримимо и попишемо сву опрему - истакао је Скочић.

Додаје да су чланови Ски клуба Старчевица, који броји 200 чланова, углавном породице са дјецом, те да родитељи желе да своју љубав према скијању пренесу и на малишане.

- Скијашка опрема је прилично скупа, а дјеца је врло брзо прерасту. Многи су нам претходних година доносили опрему коју више не користе и жељели су да је продају, због тога смо одлучили да организујемо сајам како би љубитељи скијања могли пронаћи добру опрему по повољним цијенама - рекао је Скочић и додао да ће на овој манифестацији бити представљени и неки новитети произвођача скијашке опреме, које ће посјетиоци моћи пазарити по сајамским цијенама. 

Скочић истиче да је на адресу Ски клуба Старчевица већ стигло много пријава, те да ће по свему судећи на штандовима бити најбоља понуда скија, панцерица и штапова. 

  • Очекујем добар одзив и посјећеност и увјерен сам да ће ова манифестација у идућим годинама постати традиционална - рекао је Скочић и додао да је улаз на сајам слободан.

Ски-симулатор

Даворин Скочић је рекао да ће током сајма бити организована и промоција ски-симулатора.

- Промовисаћемо ски-симулатор који нам уступа један фитнес центар с којим имамо добру сарадњу. Симулатор је значајан за припрему скијаша пред сезону скијања - рекао је Скочић.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана