Кушљић изабран за предсједника ОО СНСД-а Котор Варош

Срна
Кушљић изабран за предсједника ОО СНСД-а Котор Варош

Котор Варош - Једногласном одлуком делегата Општинског одбора СНСД-а Котор Варош, за новог предсједника овог одбора изабран је Горан Кушљић, члан Главног одбора СНСД-а.

Кушљић је на овој функцији замијенио досадашњег предсједника Недељка Кнежевића, који је у протеклих десет година обављао дужност првог човјека СНСД-а у Котор Варошу.

"У наредном периоду инсистираћу на јачању мјесних одбора, како би што спремније дочекали локалне изборе, на којима је циљ побједа у трци за начелника општине", истакао је Кушљић, који је и директор Комуналног предузеча "Бобас" Котор Варош.

За потпредсједнике Општинског одбора СНСД-а изабрани су Далибор Вучановић и Бранко Понорац.

Делегати су једногласно усвојили Извјештај о раду општинске организације СНСД-а.

Општинској конференцији СНСД-а су, осим 91 делегата, присуствовали и члан ГО СНСД-а Нада Тешановић и генерални секретар СНСД-а Лука Петровић.

Тешановићева је истакла да су резултати СНСД-а у Котор Варошу најбоље видљиви, јер је ова локална заједница у протеклих десет година остварила импресивне резултате у области запошљавања, опоравка и просперитета.

Петровић је честитао новом предсједнику на избору и нагласио да је неопходно активирати све потенцијале који су неискориштени како би СНСД наставио са развојем општине Котор Варош.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана