Кришто и Човић честитали Васкрс

Срна
Кришто и Човић честитали Васкрс

САРАЈЕВО- Предсједавајућа Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Борјана Кришто и замјеник предсједавајућег Дома народа Драган Човић честитали су Васкрс Његовом високопреосвештенству митрополиту дабробосанском Хризостому, епископима, свештенству, монаштву и свим вјерницима Српске православне цркве у БиХ, уз жељу да предстојеће празничне дане проведу у миру, радости и породичном заједништву.

“Нека свјетло Христовог ускрснућа буде подстицај свима да дамо лични допринос изградњи бољег и праведнијег друштва”, навела је Кришто у честитки.

Човић је поручио да је Васкрс радосна вијест за све, јер је у Исусовом ускрснућу живот побиједио смрт, саопштено је из Парламентарне скупштине.

“Тај блистави дан побједе, који се опире безнађу, изнова подсјећа да нисмо сами и да ускрсли Христ крочи уз нас на нашим животним стазама, подстичући нас на солидарност и сарадњу, узајамно поштовање и толеранцију, као пут истинског живљења”, поручио је Човић.

Човић је пожелио да ускрснуће Христово свима буде нада и утјеха, те да сваком човјеку добре воље подари духовну енергију и снагу да се спремно суочи са свим потешкоћама и искушењима свакодневице.

Српска православна црква обиљежава Васкрс у недјељу, 2. маја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана