Козарска Дубица: Волонтери дали велики допринос у акцијама током епидемије

Srna
Козарска Дубица: Волонтери дали велики допринос у акцијама током епидемије

КОЗАРСКА ДУБИЦА - Предсједник Скупштине Црвеног крста општине Козарска Дубица Саша Ћирић рекао је да су у првој половини ове године волонтери Црвеног крста дали велики допринос у реализацији свих видова помоћи коју је требало доставити крајњим корисницима током епидемије вируса корона.

Након Извјештајне скупштине те организације, Ћирић је, у изјави новинарима, нагласио да је управо у оваквим ситуацијама, као што епидемија новог вируса, видљива оправданост постојања ове организације.

"Ову редовну извјештајну Скупштину требали смо одржати раније, али нисмо могли због ситуације у вези појаве вируса корона. Ово је прилика да се осврнемо на оно што смо урадили током прошле године, те да дефинишемо наредне активности", рекао је Ћирић.

Ћирић је прецизирао да су рад са младима и подмлатком, добровољно давалаштво крви и помагање онима којима је помоћ потребна, циљеви Црвеног крста и у другој половини ове године.

"Помагање нашим грађанима био је приоритет. Овом приликом захваљујем свим волонтерима Црвеног крста који су дали свој допринос током борбе са вирусом корона. Помагало се старим и немоћним лицима, достављала се храна и друге кућне потрепштине, а Црвени крст је увијек ту да помогне својим грађанима онолико колико је у могућности", нагласио је Ћирић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана