Козарска Дубица: Дезинфекциони тунел постављен испред хитне службе Дома здравља

Срна
Козарска Дубица: Дезинфекциони тунел постављен испред хитне службе Дома здравља

КОЗАРСКА ДУБИЦА – У кругу Дома здравља "Козма и Дамјан" у Козарској Дубици постављен је дезинфекциони тунел који је дониран Општинској организацији Црвеног крста.



Начелник општине Раденко Рељић рекао је новинарима да су се, управо због пандемије вируса корона у Републици Српској и цијелом свијету, многе организације укључиле да буду донатори и помогну здравствени сектор и становништво да би се заштитили од заразе.

"Преко општинског Црвеног крста у Козарску Дубицу стигао је дезинфекциони тунел, који је донација компаније Кока-кола", прецизирао је Рељић.

Он је навео да је дезинфекциони тунел дат на употребу Дому здравља у којем је највећа фреквенција пацијената и постављен је испред Хитне службе.

"Захваљујем људима који воде наш Црвени крст и који су излобирали ову донацију за наш град и компанији Кока-кола. Порука је ово да се људи у невољи уједињују и помажу једни другима и овакви примјери су за сваку похвалу", рекао је Рељић.

Дезинфекциони тунел у кругу Дома здравља у Козарској Дубици од сутра ће бити у функцији, а у њему бива уништено 99 одсто бактерија и вируса након распршивања дезинфекционог средства.

Секретар Општинске организације Црвеног крста у Козарској Дубици Горан Гајић захвалио је Црвеном крсту Републике Српске и компанији донатору, истакавши да је дезинФициони тунел као донацију на подручју приједорске регије добио само Црвени крст у Козарској Дубици, те да је донација употријебљена на најбољи могући начин.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана