Которварошки ветерани први на турниру пријатељства

Срна
Которварошки ветерани први на турниру пријатељства

Котор Варош – Которварошки фудбалски ветерани освојили су прво мјесто на Првом Међународном турниру пријатељства "Котор Варош 2017", на којем су поред освајача турнира учествовали још и ветерани из Крања, Апатина и "Јадрана" из Голубинаца.

У конкренцији четири екипе Которварошани су остварили три увјерљиве побједе и тако наставили низ успјеха у овој години.


Друго мјесто освојили су ветерани Јадрана из Голубанаца, трећи су били гости из Крања, док је четврто мјесто припало ветеранима из Апатина.

Најбољи играч и стријелац турнира, уједно и члан побједничке екипе, Дамир Варошић рекао је да су нијансе одлучивале о побједнику турнира.

"Похвалио бих ангажман и залагање свих екипа, а наше прво мјесто је плод уиграности и искуства", истакао је Варошић.

Капитен фудбалских ветерана из Крања Борис Веховец посебно је захвалио домаћину на одличној организацији.

"Са општином Котор Варош његујемо братске одбносе, а фудбалски ветерани из овог града су наши истински пријатељи и са задовољством могу рећи да су овај турнир организовали на врхунском нивоу", нагласио је Веховец.

Ветерани из Апатина су у први план ставили квалитет турнира, који има за циљ промоцију општине Котор Варош и рекреације као здравог начина живота.

"За 15 дана ми ћемо бити домаћини турнира на којем ће осим наших пријатеља из Котор Вароша учествовати и ветерани из Сокобање, тако да ће то бити одлична прилика да узвратимо Которварошанима за гостопримство", рекао је Славко Јерковић, капитен фудбалских ветерана из Апатина.

Пехаре и дипломе свим екипама уручио је начелник општине Котор Варош Зденко Сакан, који је том приликом честитао учесницима Турнира пријатељства на одличној игри и коректном понашању.

Први Међународни турнир пријатељства у малом фудбалу "Котор Варош 2017" заједнички су организовали општина Котор Варош и Удружење за промоцију и значај спортске рекреације Котор Варош.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана