Котор Варош: Зденко Сакан кандидат ПДП-а и СДС-а за начелника

Srna
Котор Варош: Зденко Сакан кандидат ПДП-а и СДС-а за начелника

КОТОР ВАРОШ - Зденко Сакан, актуелни начелник општине Котор Варош, заједнички је кандидат ПДП-а и СДС-а на предстојећим локалним изборима. Предсједници општинских одбора ПДП-а и СДС-а Зденко Сакан и Младен Тривуновић потписали су данас споразум о сарадњи и подршци заједничком кандидату за начелника општине.

Сакан је рекао да "у борбу за други мандат" улази чиста образа, са знањем и искуством стеченим у претходне четири године током којих се трудио да буде начелник свих грађана.

Он је оцијенио да се локална власт у претходне четири године сусретала са многим проблемима, попут елементарних непогода и недавно са пандемијом вируса корона, али да је његов тим "направио одличне резултате".

"Изграђени су бројни километри путева, мостови, уређени објекти, а посебно смо поносни на новоизграђени објекат Дома здравља и зграду локалне управе, која ће бити завршена до краја октобра", рекао је Сакан и додао да је са привредницима остварена одлична сарадња.

Предсједник Општинског одбора СДС-а Младен Тривуновић је рекао да СДС и ПДП настављају изузетну сарадњу коју су започели прије шест година и да очекују да им се придруже друге странке, појединци и организације.

"Вјерујем да ће и овај пут Сакан побиједити у трци за начелника, а наше листе за Скупштину општине Котор Варош", рекао је Тривуновић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана