Котор Варош: Радно вријеме шалтер сале од 7.00 до 17.00 часова

Срна
Котор Варош: Радно вријеме шалтер сале од 7.00 до 17.00 часова

Котор Варош - Шалтер сала општине Котор Варош од данас ради према новом распореду радног времена, с циљем ефикаснијег рада и боље доступности свих одјељења и служби општинске управе према грађанима ове локалне заједнице.

Умјесто досадашњег радног времена од 7.00 до 15.00 часова, грађани Котор Вароша од данас ће имати прилику да радним даном на шалтер салу долазе у времену од 7.00 до 17.00 часова.


Основни циљ је да ова служба буде ефикаснија и доступна што већем броју грађана, речено је у Административној служби општине Котор Варош.

"Велики број наших људи ради на таквим пословима да једноставно не могу прије 15.00 часова напустити своја радна мјеста и доћи да узму неке основне ствари као што су лични документи, изводи из матичних књига, увјерења, потврде, овјера докумената и остала пратећа документа везана за матичне књиге", рекао је шеф Одсјека за послове пријемне и мјесних канцеларија Зоран Крагић.

Општина позива грађане да се за услуге у шалтер сали обраћају и у послијеподневним часовима, а не искључиво пријеподне како би се смањиле гужве и растеретио рад службеника, а услуга била боља и ефикаснија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана