Котор Варош: Дочек на отвореном уз добру забаву и ватромет

Срна
Котор Варош: Дочек на отвореном уз добру забаву и ватромет

КОТОР ВАРОШ - Бројни Которварошани и гости из сусједних општина дочекали су Нову годину на платоу испред нове зграде општинске управе уз традиционални ватромет и добру забаву за коју су се побринули локални музичари и “Балкан хаус бенд”.

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан пожелио је тачно у поноћ Которварошанима и гостима срећну Нову годину.

“Уз жељу да 2023. година буде боља и успјешнија од претходне, вјерујемо да ћемо сви имати више стваралачке иницијативе, стрпљења, храбрости и воље за већу друштвену одговорност, те да ћемо само у партнерству и заједничким снагама истрајати на оном што смо започели”, рекао је Сакан окупљеним суграђанима на платоу испред нове зграде Општинске управе.

Сакан је истакао да је завршена још једна календарска година, која је већим дијелом била успјешна за локалну заједницу и њене становнике.

“У години за нама, наставили смо да изграђујемо и уљепшавамо наш град, подижемо ниво комуналних услуга и реализујемо значајан број планираних инвестиција, подједнако важних за све грађане”, поручио је Сакан.

У току новогодишње ноћи била је организована и подјела слаткиша за најмлађе посјетиоце, као и кувано вино за све присутне.

Организатор дочека Нове године на Градском тргу у Котор Варошу била је општинска Туристичка организација уз покровитељство начелника општине.

Бројни Которварошани су Нову годину дочекали у својим домовима, са породицом и пријатељима, а прослава је организована и у већини локалних угоститељских објеката.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана