Костићевој нови директорски мандат Средњошколског центра Котор Варош

Д. Г.
Костићевој нови директорски мандат Средњошколског центра Котор Варош

Котор Варош - Досадашња директорица Средњошколског центра "Никола Тесла" Котор Варош Данијела Костић добила је нови четворогодишњи мандат.

Костићева је послије спроведене конкурсне процедуре добила убједљиву подршку Школског одбора, који је бирао између пет кандидата за директорску позицију, а затим и сагласност Министарства просвјете и културе РС. Своју првобитну одлуку Школски одбор је једногласно потврдио у четвртак увече и повјерио Костићевој нови мандат.

- Реизбор је директни показатељ да је мој рад препознат и награђен, а у исто вријеме намеће и одговорност да надмашим досадашње резултате и будем још продуктивнија, да бисмо наставили тренд побољшања услова за рад и учење и осавремењивања школе - истакла је Костићева.

За вријеме њеног претходног мандата Средњошколски центар "Никола Тесла" је доживио низ промјена.

- Инвестирано је у санацију крова, измијењена је унутрашња и вањска столарија, урађена фасада и замијењен учионички намјештај. Опремили смо специјализоване кабинете хемије, физике, информатике и стручних предмета, тако да је наша школа постала репрезентативан објекат у граду - рекла је Костићева и захвалила на реизбору свим људима који су учествовали у том процесу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана