Комплетирана општинска управа у Рогатици

С. М.
Комплетирана општинска управа у Рогатици

Тиме је комплетирана општинска администрација након новембарских избора у којој, по други пут узастопно, скупштинску већину има СНСД у коалицији са ПДП-ом, Демосом и Уједињеном Српском.

За новог-старог секретара СО именован је Љубиша Томић. На челу Одјељења опште управе остаје Андријана Нешковић, Одјељења за просторно уређење и стамбено-комуналне послове Биљана Симић, Одјељења за финансије Тијана Бркић, а Одјељења за инспекцијске послове и послове комуналне полиције Жељка Којић.  Једино ново име је Десимир Деспотовић који је именован за начелника Одјељења за локални развој, привреду и друштвене дјелатности.

Пажњу одборника  привукла је и информација о епидемиолошкој ситуацији на подручју општине коју је поднио директор Дома здравља “Др Зоран Митровић” Синиша Миљешић, рекавши да је од појаве пандемије оболио 1.431 пацијент, од којих је 39 умрло. Занимљиво је да се приликом гласања за ову информацију одборници опозиције, СДС-а и ДНС-а, нису изјаснили ни за ни против, а нису били ни суздржани, што је први пут у досадашњој парламентарној пракси локалног парламента.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана