Компанија Mozzart наставља мисију подршке: Основцима из Милића стигли нови спортски реквизити

Mozzart
Компанија Mozzart наставља мисију подршке: Основцима из Милића стигли нови спортски реквизити

Ђацима Основне школе Алекса Јакшић у Милићима од јесени ће часови физичког васпитања и спорта бити још дражи. Док они уживају у љетном распусту, на адресу њихове школе стигла је нова спортска опрема коју им је донирала компанија Mozzart.

Потреба за спортским реквизитима је константна, а за донације компаније Mozzart смо сазнали од неких других основних школа које су у претходном периоду добиле подршку. Зато смо им се и ми обратили. Реакције наставника, ученика и руководства школе су веома позитивне, а ова донација компаније Mozzart ће знатно унапредити наставу физичког васпитања – поручује Радомир Маџаревић, директор ове образовне установе која је основана давне 1909. године.

 

 

Нове голове, мреже, лопте, вијаче, обруче и чуњеве, осим ђака у централној школи, моћи ће да користе и основци који похађају подручна одјељења у селима Дервента, Дубница и Скугрићи.

 

Донација школи Алекса Јакшић једна је у низу у оквиру друштвено одговорне мисије компаније Mozzart усмјерене на подршку образовању. У претходном периоду упутили су донације књига за школску лектиру, рачунара, телевизора и спортске опреме бројним школама широм наше земље.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана