Компанија Mozzart наставила велику акцију: Средњошколцима из Приједора стигле нове књиге

Mozzart
Компанија Mozzart наставила велику акцију: Средњошколцима из Приједора стигле нове књиге

Сваке године у Угоститељско-економској школи у Приједору, у првим разредима, добију пасиониране читаоце који су већ у основној школи стекли навике и изградили културу читања. С обзиром на то да њихове жеље и захтјеви превазилазе понуду фонда библиотеке, траже донаторе који су свјесни важности развијања читалачких навика и спремни да им помогну у набавци белетристике. Зато их је вијест о донацији књига из компаније Mozzart посебно обрадовала.

„Познато нам је да компанија Mozzart увијек радо помаже школску популацију опремајући школе и библиотеке. Овим гестом су потврдили статус друштвено одговорне компаније која води рачуна о потребама талентованих ученика и читалаца. Руководство школе, наставници и ученици - љубитељи књиге презадовољни су овом донацијом и захвални на дивном гесту којим ћемо обогатити фонд библиотеке и моћи да одговоримо потребама модерних читалаца", поручује Дражена Мршић, директорица Угоститељско-економске школе Приједор.

Угоститељско-економска школа у Приједору основана је 1965. године. Тренутно образују 382 ученика у струкама Економија, право и трговина и Угоститељство и туризам.

Међу њима је велики број љубитеља књига који често траже наслове који нису на списку обавезне школске лектире… Зато се руководство школе труди да набави што већи број тражених књига, како би подржали њихове читалачке навике. Уз помоћ друштвено одговорних компанија, попут Mozzartа, кажу, та мисија је испуњена. А из Mozzartа поручују да ће и у наредном периоду наставити да пружају подршку образовању широм наше земље.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана