Коџоман: Наставити развој индустрије и привреде

Срна
Коџоман: Наставити развој индустрије и привреде

Лакташи - Начелник општине Лакташи Мирослав Коџоман рекао је вечерас да очекује да ће и ове године Лакташи добрим темпом наставити развој индустрије и привреде, као што је то било и претходне.

"Пројекат јачања улога мјесних заједница, у који смо ушли као једна од 13 најбољих општина у БиХ, требало би да послужи као модел за будућност", рекао је Коџоман новинарима послије Свечане академије поводом Дана општине Лакташи - 23. априла.


Он је изразио увјерење да су награде и признања које су додијељене вечерас истакнутим личностима општине Лакташи, отишле у праве руке.

Предсједник Скупштине ове општине Сњежана Радетић рекла је да ова општина много ради за грађане како би амбијент за живот и рад у њој био повољан.

Радетићева је навела да се у овој локалној заједници у великој мјери ради и на промоцији природних ресурса, те повезивању Лакташа са другим мјестима у региону с циљем развоја туризма и других потенцијала.

"Економска криза још траје на овим просторима, али сам сигурна да ћемо се у сарадњи са Владом Републике Српске успјешно изборити са свим изазовима савременог живота, те одлучним кораком кренути напријед", рекла је Радетићева.

Миљка Марић, која је добила признање општине за заслуге у предшколском васпитању и образовању, захвалила је представницима општине што су примијетили њен рад и труд.

"Радим 39 година у просвјети. Све вријеме сам посветила дјеци, не жалећи ни себе ни слободно вријеме", рекла је Марићева.

У оквиру обиљежавања Дана општине Лакташи положени су вијенци на спомен-обиљежја погинулим борцима Народно-ослободилачког и одбрамбено-отаџбинског рата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана