Коалицији "Договор за Бијељину" већина у 58 мјесних заједница

СРНА
Коалицији "Договор за Бијељину" већина у 58 мјесних заједница

БИЈЕЉИНА - Коалиција "Договор за Бијељину" побиједила је у 58 мјесних заједница од укупно 70 на подручју града, а у девет су већину добили кандидати СДС/ПДП-а, показују прелиминарни резултати Градске изборне комисије (ГИК).

Коалиција Договор за "Бијељину" је у 27 мјесних заједница освојила сва мјеста за чланове мјесних заједница, међу њима су Центар, Стари град, Дашница један, Филипа Вишњића, Галац, Лединци.

Кандидати СДС/ПДП-а су у девет мјесних заједница освојили већину гласова, а то су заједнице Батар, Доња Буковица, Велино Село, Доњи и Средњи Драгаљевац, Средњи Магнојевић, Хасе, Средња Чађевица, а у мјесној заједници Горњи Драгаљевац припала су им сва мјеста.

У мјесној заједници Батковић Коалиција је освојила три мјеста, Група грађана "За нашу дјецу" три, а СДС-ПДП једно, у Горњем Црњелову Колацији су припала три мјеста, као и СДС-ПДП, а Групи грађана "Горње Црњелово" један.

У мјесној заједници Јања група грађана "Јединствена листа" узела је осам мјеста, док је једно припало Удружењу "Оксиген-Јања".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана