Кандидат за градоначеника Приједора Слободан Јавор представљен чланству ДЕМОС-a

Срна
Кандидат за градоначеника Приједора Слободан Јавор представљен чланству ДЕМОС-a

ПРИЈЕДОР - Градски одбор ДЕМОС-а у Приједору представио је вечерас чланству кандидата за градоначелника Слободана Јавора којег је предложио коалициони СНСД.

Предсједник Градског одбора ДЕМОС-а Приједор Златко Ритан потврдио је да је вечерашња сједница овог одбора одржана у функцији припрема за предстојеће пријевремене изборе за градоначелника Приједора.

“Сходно томе одлучивали смо о нашој подршци кандидату јер сматрамо да је то најважнија функција у Градској управи и сматрали смо да комплетно чланство треба да буде обавијештено о предстојећим предизборним активностима”, рекао је Ритан новинарима.

Он је истакао да је Јавора за градоначелника предложио СНСД-а и да очекује да ће након промовисања међу свим коалиционим партнерима, то бити и озваничено.

ДЕМОС у Градском одбору има 35 чланова, а поред њих вечерашњој сједници присуствовали су чланови одбора жена и младих.

Осим подршке кандидату за градоначелника коалиције окупљене око СНСД-а, тема вечерашњег састанка била је актуелна политичка ситуација у граду Приједору.

Пријевремени избори за градоначелника Приједора биће одржани 12. децембра, након што је Далибор Павловић 11. октобра поднио оставку на ову функцију.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана