Јовица Влатковић - предсједник Градског одбора ДНС-а Требиње

Срна
Јовица Влатковић - предсједник Градског одбора ДНС-а Требиње

ТРЕБИЊЕ - Јовица Влатковић изабран је вечерас за предсједника требињског Градског одбора Демократског народног сазива /ДНС/, као и 42 члана овог тијела.

Влатковић је новинарима рекао да је нови Градски одбор ДНС-а у Требињу изузетно квалитетан.

“То су фини, честити, радни, образовани и поштени људи. Надам се да ћемо и промијенити неке ствари у Требињу, утицаћемо на културу, на инвестиције, на развој града. Требиње нам је веома битно”, нагласио је Влатковић.

Он каже да се нада да ће ова партија у новом сазиву требињске Скупштине имати три одборника, те да очекује да ДНС буде друга по снази политичка партија у Требињу.

Генерални секретар ДНС-а Дарко Бањац рекао је да је циљ ове странке у Требињу 1.500 гласова на предстојећим локалним изборима.

“Ова изборна скупштина је доказ да ДНС у Требињу постоји и да је била исправна одлука предсједника Ненада Нешића да распусти овај одбор. ДНС у Требињу је партија која је препознатљива”, додао је Бањац.

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић требињском Градском одбору обратио се телефоном и честитао избор свим члановима и предсједнику.

“Спремно дочекујемо изборе. Очекујем да ДНС у Требињу потврди очекивања Предсједништва странке и да оствари најбољи могући резултат, да покажу да смо самостална политичка партија која самостално доноси одлуке”, поручио је Нешић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана